PORTFOLIU

Proiecte hidroizolatii pentru protejarea cladirilor rezidentiale și industriale.

 

In 2020 ne-am implicat intr-o serie de proiecte de mare anvergura: Cladirea Ministerului Transporturilor,Victoria Busines Center. In realizarea acestor proiecte am folosit scule ultramoderne de inalta performanta si eficienta.

Toate
Blocuri cartier rezidential Sector 5
Cladire birouri Splaiul Unirii
Ministerul transporturilor 2019
Ministerul Transporturilor 2020
Parcare cartier rezidential Sector 5
Scoala 130, Bucuresti

Ministerul transporturilor, 2020

Ministerul Transporturilor 2020,

Scoala 130, Bucuresti

Scoala 130, Bucuresti,

Hidroizolatii sector 5

Blocuri cartier rezidential Sector 5,

Hidroizolatii cladire birouri

Cladire birouri Splaiul Unirii,

Ministerul transporturilor 2019

Ministerul transporturilor 2019,

Parerile clientilor

image

Arhitect
Ori de cate ori am apelat la serviciile d-voastra, nu ne-ati dezamagit, ati dat dovada de maxima corectitudine, eficienta, promptitudine si profesionalism. Recomand cu incredere serviciile acestor oameni!
image

ing.Liviu Danes

Asociatia de Proprietari VICTORIA BUSINESS CENTER a facut apel de doua ori la serviciile societatii comerciale AXEL HIDRO CONS srl, pentru reabilitarea unor terase ale blocului D1, din Calea Victoriei nr.155.De fiecare data, am fost placut impresionati de seriozitatea si profesionalismul dovedite de angajatii acesteia, dar in mod deosebit de dl.Enache.Pentru orice lucrare de hidroizolatii, indiferent de complexitate sau anvergura ii recomandam cu multa caldura. Felicitari!
image

Imobiliare Solutions Group SRL

Firma Imobiliare Solutions Group SRL a colaborat cu EPC Hidroconstruct SRL si apoi cu Axel Hidrocons SRL la proiectele de pe strada Fabrica de Chibrituri 13-15 si apoi la proiectul de pe strada Fabrica de Chibrituri 17-21. Datorita bunei colaborarari si bunei calitati a exeecutiei, intentionam sa colaboram in continuare cu Axel Hidrocons SRL si la proiectul de pe sos Viilor 55 care este in derulare
image

Sc Imago comimpex srl

Echipa sa comportat profesionist si a fost extrem de rapida. Domnul Enache a venit cu idei care ne-au ajutat in imbunatatirea lucrarii si finalizarea ei mai rapid si mai bine. Per total am fost extrem de multumiti si cu siguranta vom mai colabora si pe viitor Recomand cu incredere oricand Hrera Andrei. Sc Imago comimpex srl