0784 847 669 Luni - Vineri 08:00 - 18:00 ceimaibunimeseriasi@yahoo.com
Ceritificati
ISO 9001:2008
Cei mai buni
Meseriasi
Numarul 1
in Hidroizolatii
Contacteaza-ne!

Parerea clientilor despre noi

 • Echipa sa comportat profesionist si a fost extrem de rapida.
  Domnul Enache a venit cu idei care ne-au ajutat in imbunatatirea lucrarii si finalizarea ei mai rapid si mai bine.
  Per total am fost extrem de multumiti si cu siguranta vom mai colabora si pe viitor
  Recomand cu incredere oricand
  Hrera Andrei.
  Sc Imago comimpex srl

  Sc Imago Comimpex srl
 • Firma Imobiliare Solutions Group SRL a colaborat cu EPC Hidroconstruct SRL si apoi cu Axel Hidrocons SRL la proiectele de pe strada Fabrica de Chibrituri 13-15 si apoi la proiectul de pe strada Fabrica de Chibrituri 17-21.

  Datorita bunei colaborarari si bunei calitati a exeecutiei, intentionam sa colaboram in continuare cu Axel Hidrocons SRL si la proiectul de pe sos Viilor 55 care este in derulare

  Solutions Group SRL
  Contractor
 • Asociatia de Proprietari VICTORIA BUSINESS CENTER a facut apel de doua ori la serviciile societatii comerciale AXEL HIDRO CONS srl, pentru reabilitarea unor terase ale blocului D1, din Calea Victoriei nr.155.De fiecare data, am fost placut impresionati de seriozitatea si profesionalismul dovedite de angajatii acesteia, dar in mod deosebit de dl.Enache.Pentru orice lucrare de hidroizolatii, indiferent de complexitate sau anvergura ii recomandam cu multa caldura.
  Felicitari!

  ing.Liviu Danes
 • Ori de cate ori am apelat la serviciile d-voastra, nu ne-ati dezamagit, ati dat dovada de maxima corectitudine, eficienta, promptitudine si profesionalism.
  Recomand cu incredere serviciile acestor oameni!

  Arhitect
 • Buna seara!
  Ca urmare a colaborarii noastre privind executarea hidroizolatiei la imobilul situat in comuna Dascalu, str.Margaritarului nr.6, judetul Ilfov, in conditii ireprosabile, va rog sa primiti multumirile si apreciere mea pentru modul cum ati executat lucrarea precum si pentru atentia acordata privind perioada de garantie a lucrarii. Avand in vedere calitatea lucrarilor pe care le-ati executat, va asigur de intreaga recunostinta iar pe viitor voi recomanda S. C. Axelhidrocons SRL si altor parteneri de afaceri.
  Cu aleasa consideratie!

  Sorin Chirigiu
Sună Întreabă rapid